Kuracie miniroládky so slaninou

maggi - fotkamaggi, 3. mája 2013
Kuracie miniroládky so slaninou
Foto: maggi

Komerčný recept

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ks
8 ks plátkov
1 PL slnečnicový, repkový alebo stolný
50 g
1 ČL s kuracou príchuťou
 alebo drvené

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pozdĺžnym rozkrojením pŕs dostaneme 2 plátky, ktoré mierne naklepeme. Na pracovnú dosku si rozprestrieme rozkrojené kuracie prsia, posypeme ich MAGGI Veggou z oboch strán, hore pokladieme plátkami slaniny, všetko zavinieme a zaistíme motúzkom alebo špáradlom.

  2. 2

    Pečieme v rúre predhriatej na 180 °C v malom pekáčiku s kockou masla 30 minút.

  3. 3

    Tip: Pečte spoločne s ošúpanými zemiakmi, ktoré ste pozdĺžne nakrájali na osminky, ľahko potreli olejom a zľahka posypali MAGGI Veggou s kuracou príchuťou.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené, Maggi

Diskusia k receptu

abdul
@afataga : MAGGI Vegga s kuracou príchuťou. Asik vegeta v PD podaní, lebo dehydratované výrobky sa vyrábajú od roku 1959 v závode Prievidza na Slovensku a od roku 1994 sa objavili na trhu pod značkou MAGGI. Nejak sa mi ťažšie dýcha.
afataga
@abdul dakujem za vycerpavajucu prednasku, ale aj tak som sa nedozvedela, z coho sa vyraba ta kuracia prichut
abdul
@afataga : No predsa z prášku. E110,E102,E231 a E251 aby dlhšie stál. Sušené kuracie kožky, macerát, paprčke a podobne. Do fabriky ani vodovod nemajú potiahnutý. Načo aj.