Kuracie medailónky s čučoriedkovo-smotanovou omáčkou
Foto: uschi
Určite vám budú chutiť!
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso opláchneme, osušíme, nakrájame na menšie medailónky. Osolíme, okoreníme a na oleji opečieme domäkka.
-
2
Mäkké mäso vyberieme na tanier a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme čučoriedkový kompót aj so šťavou, soľ, korenie, smotanu a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy. Krátko povaríme.
-
3
Plátky mäsa prelejeme omáčkou, podávame so zemiakmi alebo ryžou a zeleninovým šalátom.
a je to vyborne, ozaj aj s mangom. @marienka44 a preco nie ved
sa to tiez spapa.