Kuracie mäso v slanine

sabiik - bez fotkysabiik, 1. novembra 2014
Kuracie mäso v slanine
Foto: sabiik

:)

60 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
50 dkg
40 dkg
6 PL
6
1




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrajame na male kocky, posolime a okorenime podla chuti.

  2. 2

    Muku, vajcia a smotanu zmiesame a pridame polovicu struhaneho syra a nakoniec pridame aj kuracie prsia.

  3. 3

    Do plechu (srnci chrbat ) dame najprv alobal, a slaninku polozime vedla seba ale vodorovne. na slaninku dame pripravenu masu a posypeme zvysnym syrom, slaninku co vytrca prehneme. pecieme vo vopred vyhriatej rure cca 30min.

Diskusia k receptu

3sandra3
výborný recept,,, vďaka za návod... urobím v čo najbližšom čase
finczi
Dobrý naápad! príležitostne vyskúšam, vďaka za tip! @Sabiik vitajte na Vareche, nech sa Vám darí!
beliana
Vyzerá to super, len sa mi to nedá pridať do KK :(
evanaaa
Zaujalo ma to, treba vyskúšať - ale načo alobal, ak je naspodu slaninka? A vítam ťa tu aj ja!
petkopatka
Zrovna sme dopapali, vyborny recept, ale musim povedat ze v skutocnosti to vyzera krajsie nez je to na fotke :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia