Foto: delina
Tento recept vznikol kombináciou viacerých, keď som chcela pripraviť chutné jedlo zo špargle.
3
porcie
porcie
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici si na oleji osmažíme soté z kuracích pŕs a preložíme do hrnca. Na panvici si následne osmažíme pór a pridáme ku kuraciemu mäsu. Osolíme, okoreníme, pridáme nastrúhaný muškátový oriešok.
- 2
Prilejeme vývar, vodu zo špargle a dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme smotanu, nakrájanú špargľu a necháme prevrieť.
- 3
Na záver pridáme tavený alebo nastrúhaný tvrdý syr podľa chuti, ja som použila mäkký syr z črievka. Necháme roztopiť a podávame. Vhodná príloha je ryža alebo opekané zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu