Foto: evas13
Tento recept som našla niekde na webe, mäsko sa vyprážalo na oleji, ale nakoľko jeme málo vyprážaného, skúsila som to upiecť na plechu Zobraziť celý popisTento recept som našla niekde na webe, mäsko sa vyprážalo na oleji, ale nakoľko jeme málo vyprážaného, skúsila som to upiecť na plechu v rúre. A tu je môj výtvor.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Mäso umyjeme, očistime, osolíme a okoreníme
- 2
Škrobovú múčku Solamyl vymiešame s jogurtom a prelisovaným cesnakom so soľou. Do tejto zmesi naložíme na 12 hod. mäso, uložíme v chladničke. Pre zvýraznenie chuti mäsa môžeme pridať čerstvé nakrájané bylinky/tymian, pažitka, bazalka alebo mäta/.
- 3
Rezne vyberieme, obalíme v strúhanke položíme na plech s papierom na pečenie, pokvapkáme mäso olejom a pečieme v rúre pri 200°C 45 min. Tiež ho môžeme vyprážať na oleji. Podávame so zeleninou, varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Navrhujem názov : Priatelia pŕs! To aby sme sa aj zabavili. Narobila si mi na ne takú chuť, že ich budem opäť robiť.