Krupicová kaša s makom a medom

jenni - fotkajenni, 10. februára 2014
Krupicová kaša s makom a medom
Foto: jenni
1
porcia
3 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 - 3 PL
1/2 hrnčeka
podľa chuti
1 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Do hrnca nasypeme 2-3 PL krupice, pokiaľ použijete celozrnnú, môže sa vám zdať, že je uvedené malé množstvo, ale vo výslednej verzii bude kaše dosť a nakoľko je veľmi sýta, s množstvom krupice by som to veľmi nepreháňala.

  2. 2

    Krupicu zalejeme mliekom, ja dávam odhadom, čiže uvedené množstvo je len orientačné. Množstvo mlieka použite podľa toho, akú hustú kašu chcete mať. Kašu varíme na miernom ohni do zhustnutia približne 5-8 minút.

  3. 3

    Uvarenú kašu prelejeme do misky. Pridáme med alebo iné sladidlo, ktoré máte radi. Mne k tomu chutí najviac med. Pridáme mak, odla chuti, ja ho mám rada veľa. A kašu ozdobíme kolieskami banánu. Dobrú chuť

Diskusia k receptu

danculka
a toto tiež je dobrý nápad pri delenej strave,hlavne pre to že používaš mlieko rastlinné....díky




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia