Foto: jenni
1
porcia
porcia
3 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca nasypeme 2-3 PL krupice, pokiaľ použijete celozrnnú, môže sa vám zdať, že je uvedené malé množstvo, ale vo výslednej verzii bude kaše dosť a nakoľko je veľmi sýta, s množstvom krupice by som to veľmi nepreháňala.
- 2
Krupicu zalejeme mliekom, ja dávam odhadom, čiže uvedené množstvo je len orientačné. Množstvo mlieka použite podľa toho, akú hustú kašu chcete mať. Kašu varíme na miernom ohni do zhustnutia približne 5-8 minút.
- 3
Uvarenú kašu prelejeme do misky. Pridáme med alebo iné sladidlo, ktoré máte radi. Mne k tomu chutí najviac med. Pridáme mak, odla chuti, ja ho mám rada veľa. A kašu ozdobíme kolieskami banánu. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu