Recept pochádza od herečky Radošinského naivného divadla, ktorá už nieje medzi nami,no pri tomto recepte si na ňu vždy spomenieme.Robíme ho tak 2-3 krát Zobraziť celý popisRecept pochádza od herečky Radošinského naivného divadla, ktorá už nieje medzi nami,no pri tomto recepte si na ňu vždy spomenieme.Robíme ho tak 2-3 krát do roka na nejaké slávnostné príležitosti.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Krkovičku vykostiť a narezať na 1 cm rezne.Naklepať,osoliť a okoreniť.Prudko opiecť na rozpálenom oleji.
- 2
Opečené rezne poukladať na pekáč,zaliať výpekom a smotanou.Dať piecť pri 180°C cca 1 hodinu.
- 3
Na každý rezeň nastrúhať syr a dať ešte zapiecť,pokiaľ sa syr po rezňoch neroztečie. Podávame zo zapečenými zemiakmi,alebo ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je len veľká škoda,že ja takéto dobroty nemôžem.No radosť je aj s toho,až chutí iným.Ja som tento recept dal tak,ako som dostal.To ostatné je už fantázia toho,kto to robí.