Foto: elixir
Veľmi jednoduchý, rýchlo hotový sladko-kyselkavý ovocný koláč. Mali sme len tri štvrte hodinu do nášho času na kávu, tak bolo čo robiť, aby som Zobraziť celý popisVeľmi jednoduchý, rýchlo hotový sladko-kyselkavý ovocný koláč. Mali sme len tri štvrte hodinu do nášho času na kávu, tak bolo čo robiť, aby som našla dobrú a rýchlu maškrtu.
Inšpirovala som sa tu: La Gusterina.
porcií
príprava
na 180-200 °C
Suroviny
200 g |
|
125 g (alebo iné drobné ovocie) |
|
100 g |
|
1 ks |
|
200 g (Exquisa, Philadelphia a pod) |
|
2 ks |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Rozvaľkané lístkové cesto dáme do nádoby na pečenie.
-
2
Krémový syr, cukor, vajcia a maizenu vymiešame na hladký krém...
-
3
...ten vylejeme na lístkové cesto.
-
4
Posypeme ho čučoriedkami, alebo iným nami zvoleným ovocím.
-
5
Dáme piecť na pol hodinku na 180-200 stupňov...
-
6
Hotové servírujeme. Dobrú chuť.
@afataga ja neviem čím taký koláčik ešte prilepšiť, ale ani nebolo vôle tentoraz, totiž, keď sa piekol, vyzerala som nejak takto :)
som sa zasmiala na tej fotke, samu seba tiež tak vidím, mám novú rúru, s 350 programov(obrazne napísané) a ked ich testujem tiež tak do nej čumím, len stoličku nepotrebujem :-)
@mesiar50 ďakujem:)