Kráľovské korunky plnené malinovým krémom

Marcela Kramplová
Centrum pre deti a rodinu Bublinka v Devínskej Novej Vsi, 5. augusta 2012
Kráľovské korunky plnené malinovým krémom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
12
porcií

Suroviny

250 g
200 g
200 g
8 g
1 ks
30 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bielu čokoládu roztopíme. Z plastového obalu (ako na vysvedčenie) pripravíme pásiky so zubami navrchu na výrobu koruniek. Poriadne ich utrieme a potrieme hrubšou vrstvou čokolády. Keď čokoláda začne tuhnúť, spojíme dlhšie konce a dáme vychladnúť. Keď čokoládové formy vychladnú, naplníme ich krémom.

  2. 2

    Krém: jogurt zmiešame s malinovou dreňou a cukrom, primiešame roztopenú želatínu, vyšľahaný sneh z bielka a cukru a nakoniec šľahačku.

  3. 3

    Necháme stuhnúť aspoň tri hodiny v chladničke. Podávame chladené.

Diskusia k receptu

slavka11
jej ake mile korunky a od bublinky. Tri roky dozadu sme robili pre bublinku torticku k vyrociu samozrejme s motivom bublinko babenka
evanaaa
To sú všetko recepty z piatkovej Varechy z Pravdy, a nielen pre deti, aj pre dospelých "mlsákov".

Zaujímavé video z archívu TV Varecha