Kráľovské korunky plnené malinovým krémom
Marcela Kramplová
Centrum pre deti a rodinu Bublinka v Devínskej Novej Vsi, 5. augusta 2012
Centrum pre deti a rodinu Bublinka v Devínskej Novej Vsi, 5. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
12
porcií
porcií
Postup
-
1
Bielu čokoládu roztopíme. Z plastového obalu (ako na vysvedčenie) pripravíme pásiky so zubami navrchu na výrobu koruniek. Poriadne ich utrieme a potrieme hrubšou vrstvou čokolády. Keď čokoláda začne tuhnúť, spojíme dlhšie konce a dáme vychladnúť. Keď čokoládové formy vychladnú, naplníme ich krémom.
- 2
Krém: jogurt zmiešame s malinovou dreňou a cukrom, primiešame roztopenú želatínu, vyšľahaný sneh z bielka a cukru a nakoniec šľahačku.
- 3
Necháme stuhnúť aspoň tri hodiny v chladničke. Podávame chladené.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu