Foto: janbrna
Babkin rodiný recept
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
120 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Králika naporcujeme na kúsky. Nakrájanou cibulu osmahneme v hrnci, na to dáme králíka a podusíme do měka.
- 2
Do misky nakrajáme na kocky rožky, zalejeme mlieko, dáme vajcia, nakrájanú petržel´ovú nať, vajcia, osolíme a pridáme vegetu. Všetko zamiešáme. Týmto máme hotovú nádivku.
- 3
Do pekáče dáme najprv čásť nádivky. Na to klademe podušeného králika. Pak dáme zbytok nádivky a zalejeme výpekom z králika. Podáváme s cestovinou (najlepšie so špagetami)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ináč odporúčam je to fakt výborné :-)
ďakujem