Foto: Matus113
Tuti Fruti vynikajúci.
porcie
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
250 g polohrubej múky zmiešame s 250 g práškového cukru, pridáme dve vajíčka, jednu celú šľahačku a jeden prášok do pečiva. Cesto vymiešame čo najviac do hladka. Plech vymastíme Herou a posypeme polohrubou múkou. Cesto vylejeme na plech. Necháme piecť pri 170 stupňoch približne 20 min..
- 2
Dve kelímkové smotany zmiešame s 3 lyžičkami práškového cukru. Potom zmiešame šľahačku s vanilkovým cukrom a stužovačom do šľahačky a rozmixujeme. Do kyslej smotany jemne vmiešame vyšľahanú šľahačku. Plnku dáme na pripravené cesto a rovnomerne rozotrieme.
- 3
Puding FRUTTINA pripravíme podľa návodu na vrecku. Zmes necháme trochu vychladnúť a nalejeme na plech. Dáme do chladničky na celú noc.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu