Foto: natt
Ako môžete vidieť viac sa venujem RAW strave a vitariánstvu ako vegánskej strave. A však vegánsku stravu mám veľmi rada a občas mi také Zobraziť celý popisAko môžete vidieť viac sa venujem RAW strave a vitariánstvu ako vegánskej strave. A však vegánsku stravu mám veľmi rada a občas mi také pečené dobrôtky chýbajú. A tak som sa dnes rozhodla pre takýto dezert, ktorý ma zaručene chladnou nenechá, aj keď v konečnom dôsledku je to studený koláčik. Tak ak sa vám páči skúste a uvidíte, je výborný! Dobrú chuť :)
porcie
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
všetky suroviny na základ zmiešame a natlačíme ich do tortovej formy s voľným dnom s priemerom 15 cm.
- 2
Pečieme 15-20 minút v predhriatej rúre pri 190°C. Necháme vychladnúť.
- 3
Na povrch zmiešame v mixéri tofu syr a jogurt. Prelejeme na základ a necháme cez noc stáť.
- 4
Z plodov mučenky vyberieme dužinu a rovnomerne natrieme na povrch "syrového" koláča.Ozdobíme rezmi kiwi a máme to :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale občas sadá natrafiť aj v BILLE. :)