Koláč s kivi a mučenkou

natt - fotkanatt, 1. marca 2013
Koláč s kivi a mučenkou
Foto: natt

Ako môžete vidieť viac sa venujem RAW strave a vitariánstvu ako vegánskej strave. A však vegánsku stravu mám veľmi rada a občas mi také Zobraziť celý popisAko môžete vidieť viac sa venujem RAW strave a vitariánstvu ako vegánskej strave. A však vegánsku stravu mám veľmi rada a občas mi také pečené dobrôtky chýbajú. A tak som sa dnes rozhodla pre takýto dezert, ktorý ma zaručene chladnou nenechá, aj keď v konečnom dôsledku je to studený koláčik. Tak ak sa vám páči skúste a uvidíte, je výborný! Dobrú chuť :)

4
porcie
35 minút
príprava
15-20 minút
na 190 °C

Suroviny

základ:
40 g
25 g
50 g
40 g
1/4 čl
40 g
povrch:
250 g
250 ml
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    všetky suroviny na základ zmiešame a natlačíme ich do tortovej formy s voľným dnom s priemerom 15 cm.

  2. 2

    Pečieme 15-20 minút v predhriatej rúre pri 190°C. Necháme vychladnúť.

  3. 3

    Na povrch zmiešame v mixéri tofu syr a jogurt. Prelejeme na základ a necháme cez noc stáť.

  4. 4

    Z plodov mučenky vyberieme dužinu a rovnomerne natrieme na povrch "syrového" koláča.Ozdobíme rezmi kiwi a máme to :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia