Koláč s kivi a mučenkou
Autor receptu: natt
Ako môžete vidieť viac sa venujem RAW strave a vitariánstvu ako vegánskej strave.
A však vegánsku stravu mám veľmi rada a občas mi také pečené dobrôtky chýbajú.
A tak som sa dnes rozhodla pre takýto dezert, ktorý ma zaručene chladnou nenechá,
aj keď v konečnom dôsledku je to studený koláčik. Tak ak sa vám páči skúste a
uvidíte, je výborný! Dobrú chuť :)
4 porcie |
35 minút príprava |
15-20 minút na 190 °C |
Postup
- všetky suroviny na základ zmiešame a natlačíme ich do tortovej formy s voľným dnom s priemerom 15 cm.
- Pečieme 15-20 minút v predhriatej rúre pri 190°C. Necháme vychladnúť.
- Na povrch zmiešame v mixéri tofu syr a jogurt. Prelejeme na základ a necháme cez noc stáť.
- Z plodov mučenky vyberieme dužinu a rovnomerne natrieme na povrch "syrového" koláča.Ozdobíme rezmi kiwi a máme to :)