Koláč s kivi a mučenkou

Autor receptu: natt

Ako môžete vidieť viac sa venujem RAW strave a vitariánstvu ako vegánskej strave. A však vegánsku stravu mám veľmi rada a občas mi také pečené dobrôtky chýbajú. A tak som sa dnes rozhodla pre takýto dezert, ktorý ma zaručene chladnou nenechá, aj keď v konečnom dôsledku je to studený koláčik. Tak ak sa vám páči skúste a uvidíte, je výborný! Dobrú chuť :)

4
porcie
35 minút
príprava
15-20 minút
na 190 °C

Postup

  1. všetky suroviny na základ zmiešame a natlačíme ich do tortovej formy s voľným dnom s priemerom 15 cm.
  2. Pečieme 15-20 minút v predhriatej rúre pri 190°C. Necháme vychladnúť.
  3. Na povrch zmiešame v mixéri tofu syr a jogurt. Prelejeme na základ a necháme cez noc stáť.
  4. Z plodov mučenky vyberieme dužinu a rovnomerne natrieme na povrch "syrového" koláča.Ozdobíme rezmi kiwi a máme to :)