Tento recept som dostala asi pred 30. rokmi od mojej kolegyne. Pripravujem ho k Vianociam a niekedy aj k Veľkej noci. Koláčiky sú veľmi Zobraziť celý popisTento recept som dostala asi pred 30. rokmi od mojej kolegyne. Pripravujem ho k Vianociam a niekedy aj k Veľkej noci. Koláčiky sú veľmi chutné a verím že potešia všetkých milovníkov kokosu.
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame na doske aby vznikla hmota ktorá sa nelepí.
- 2
Naplním formičky na medvedie labky. Plním ich približne do 3/4 výšky.
- 3
Pečiem v mierne vyhriatej rúre pár minút. Upečené sú, keď ešte len začínajú byť mierne rúžovkasté na okrajoch. Treba dávať pozor, lebo potom už začnú rýchlo rúžovieť a správne je, keď sú biele. Po upečení vyklopím z formičiek. Vyklápam horúce, lebo ak ochladnú, prilepia sa do foriem. Po vychladnutí namáčam časť tlapky do čokolády, alebo zdobím roztopenou čokoládou lyžičkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu