Kokosové domáce rezy
Klaudia Mikulová
cukrárka z cukrárne Klaudia v Bojniciach, 20. januára 2010
cukrárka z cukrárne Klaudia v Bojniciach, 20. januára 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vyšľaháme, pridáme kakao, múku a vyšľahaný sneh z bielkov. Premiešame, nalejeme do tortovej formy alebo na papier – plech. Pomaly pečieme, po upečení necháme vychladnúť a prekrojíme na dve polovice.
- 2
Každú natrieme džemom. Kokos s kryštálovým cukrom zabaríme horúcou vodou a necháme vychladiť. Práškový cukor vymiešame s maslom a pridáme do vychladnutého kokosu, premiešame.
- 3
Na spodnú navrstvíme kokosový krém a prikryjeme druhou polovicou. Po zatuhnutí povrch potiahneme fondánovou polevou alebo čokoládou. Krájame horúcim nožom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu