angast angast 16. júna 2013 o 21:49 koksová zmrzlina môže byť fajn , ale tie tie bielky neriskujem. @zareaguj Pekný komentár
tati2008 tati2008 17. júna 2013 o 09:39 @mimka946 ,že bielky sú šľahané nad parou treba dať do receptu,to je dôležité pri príprave @zareaguj Pekný komentár
mimka946 mimka946 17. júna 2013 o 09:55 ano,ale neche mi ho upraviť,prepacte blbne mi asi net @zareaguj Pekný komentár
evanaaa evanaaa 18. júna 2013 o 20:45 Škoda, že na surové vajcia, či už bielky alebo aj žĺtka nemámráz podobný účinok ako varenie. Neničí mráz zárodky salmonely, neviete o tom?-DDDD @zareaguj Pekný komentár
kiwik kiwik 28. júna 2013 o 18:33 velka vdaka za to, ze sa ti ten recept nechcelo upravit. fakt super @zareaguj Pekný komentár
Diskusia k receptu