Ale trošku na iný spôsob:)
Postup
-
1
Zmäknutý Palmarin zmiešame s práškovým cukrom. Pridáme nastrúhanú citrónovú kôru a vajcia.
- 2
Strúhaný kokos, hladkú múku a prášok do pečiva spolu zmiešame a pripojíme k zmesi a rukou dobre miešame, kým nám nevznikne pevná hmota. Z cesta spravíme bochníček a uložíme do chladničky na 30 – 45 minút.
- 3
Z cesta vytvárame menšie guličky, ktoré po jednej vkladáme do misky s práškovým cukrom a celé obalíme. Naukladáme ich na papierom vystlaný plech a pečieme 15 minút pri 160°C.
- 4
Ak sa do nich nepustí celá rodina, tak ich po vychladnutí vložíme do dózy a vydržia až do Vianoc.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu