Foto: podravka
Komerčný recept<br />Začnite svoj deň lahodnými raňajkami v podobe klobásky a vajec a užívajte si pekný deň, ktorý na vás čaká.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kaiserku prerežeme na polovicu. Spodnú časť potrieme Ajvarom , na to položíme plátok paradajky a plátok syru.
- 2
Klobásu ošúpeme, pokrájame na plátky a opražíme ju v panvici na dobre vyhriatom oleji.
- 3
Opraženú klobásu poukladáme na syr a posypeme na kocky alebo na plátky nakrájanou červenou cibuľou.
- 4
Do tej istej panvice si dáme vajce a opečieme ho. Dochutíme soľou a korením a položíme ho na cibuľu. Prikryjeme vrchnou časťou kaizerky a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
viem. používa sa to skôr pri zemiakoch. obieliť klobásu znie čudne.
a keď už rýpem, tak poriadne: klobása na obrázku nevyzerá ani očistená, ani opečená
Skús oboje, uvidíš čo bude efektívnejšie...
Moc to nepůjde, tytam jsou doby, kdy šla klobása či párek ošúpat. Dnes je umělý kabátek tak soudržný s masou, že se jeden u toho vzteká a následně rezignuje.
a u mna by tam isla aj klabaska aj slaninky, kedze taketo mozem :D..samozrejme iba tak raz za rok, lebo to je riadna kaloricka boma :D
Fuha, to by pre mňa už bolo moc mastné, to mi príde už taká kombinácia skôr pre baníka, ako pre ženu :D :D Nepočula si o grile biggreenegg, ten má taký názov že zelené vajíčko, lebo tak presne aj vyzerá. O tom som písala, my ho máme v ňom grílujeme :-)