Kivi smoothie

dorenika - fotkadorenika, 28. februára 2013
Kivi smoothie
Foto: dorenika

Dneska ráno som ho vyskúšala a je mňam mňam akurát mám asi alergiu na kiwi ale pre tých čo sú ok odporúčam:)V pozadí je Zobraziť celý popisDneska ráno som ho vyskúšala a je mňam mňam akurát mám asi alergiu na kiwi ale pre tých čo sú ok odporúčam:)V pozadí je včerajšia štrudla,recept:http://varecha.pravda.sk/recepty/mrkvovo-jablkova-strudla-s-cookies/37628-recept.html

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks
3 ks
1,5 dcl
1 PL




Postup

  1. 1

    Všetko spolu pomixujeme a podávame :)

Diskusia k receptu

ikaika
hm, nechpe, preco smoothie!? ved je to normalny mlieky kokteil :-))) a to ja vobec nie som ncionalista, ale nepacia sai ak vymyslene a okopirovane nazvy!
ikaika
osravedlnujem sa za preklepy, este mam zalepene oci... xixi
dorenika
@ikaika mliecny kokteil to moze byt ked tam das mlieko ktore tam nieje a ak si myslis ze "mandlove mlieko" je mlieko tak ta sklamem je to voda v ktorej su vyvarene mandle a smoothie znamena ovocie zmiesane do napoja ale nie dzus proste taka hladka hmota vymixovana takze preto smoothie
tiginko
a nie je smoothie s jogurtom? @dorenika ako si zistila tu alergiu na kivi, mojmu synovi vzdy po kivi vraj strpnu cele usta aj jazyk, tak neviem ci to je alergia, hadam ano...
violeta
dakujem, @tiginko , odteraz si robim uz len smoothie, urcite donutim aj zvysok rodiny to takto volat:-D
dorenika
@tiginko no zistila som to tak ze mi opuchli usta nastastie len z vonka...myslim pery...no a strasne to svrbelo
tiginko
inak ja som si robievala rôzne kokteily, kým som si nekúpila smoothie maker. Odvtedy si robím už len smoothies :-)
helica
neviete mi niekto poradiť, ako sa dá dostať tu na Slovensku k mandlovému mlieku? Ďakujem
tiginko
@helica mávajú ho niekedy aj v DM drogériách, ja som si ho práve kúpila na www.biologika.sk. Daj si napr. do vyhľadávača mandľové mlieko a určite ti vyhodí rôzne internetové obchody. Mávajú ho aj kamenné obchody so zdravou výživou.
helica
@tiginko a @violeta ďakujem za typy. Do DM chodím pravideľne, no asi sa viac obzerám po kozmetike, ako po zdravej výžive!?
evanaaa
@tiginko , to, čo opisuje @dorenika , je iste alergia, ale to, čo tvoj synček cítil, to je len normálna reakcia na čo len trošku kyslejšie kiwi, ja som včera zjedla dve a celý deň som mala jazyk stŕpnutý a aj ma štípal, zle sa mi po tom jedlo. Ale ak je kiwi zrelšiea trochu sladšie, tak to nemávam. Niekedy ma tak štípe jazyk, že ani nedojem.
evanaaa
Inak, myslím že sa to robí aj s obyčajným mliekom, viac by mohla povedať @tatranka , ona má prístroj na ovocné smoothie, aj na jej stránke nájdete niekoľko druhov.
evanaaa
Opravujem, dá sa robiť nielen s mliekom, ale aj minerálkou, kefírom, jogurtom.....podľa receptov, ktoré som si tu pozrela.
viky
Môžem to po mixovať ručne?
Lebo mixer som požičala kamoške.
cesminaz
Ako sa da mixovat "rucne"?? Asi len tak,ze to kiwi postruhas a banan rozmackas vidlickou...a potom s mliekom spolu "pretrasies"ako Margerita Drink ;-DD
cesminaz
Vlastne Margerita sa tiez mixuje,aksa mi dobre zda(videla som v telke) tak potom to je "MARTINI" co sa tak robi.. :-))
cesminaz
@tiginko :-)))))) no ty si to presne vystihol :-DD, no nevedela som sa vykoktat,neprislo mi to slovo na rozum,dakujem ti :-)
dorenika
@cesminaz margarita sa nemixujeeeeee,inak teraz ma napadlo ci by bolo dobre pridat aj par receptov na drinky...take alkoholicke a naozaj kvalitne,len ci by to malo odozv lebo na vacsinu ide dost veci ale zase ked sa to nakupy raz..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia