Foto: patincatsomekitchen
Kávové zrná sme vždy zvykli robiť s maslom a pomleými piškótami, no ide to aj bez toho. Gaštanové pyré je veľmi lahodné a s Zobraziť celý popisKávové zrná sme vždy zvykli robiť s maslom a pomleými piškótami, no ide to aj bez toho. Gaštanové pyré je veľmi lahodné a s kávou sa dokonale dopĺňajú. Niet čo dodať, sú naozaj výborné, treba ich len pripraviť. https://www.patincatsomekitchen.com/kavove-zrna-s-gastanovym-pyre
Postup
-
1
Celé kávové zrnká pomeľte.
- 2
Gaštanové pyré spolu s rumom a kokosovým olejom roztlačte vidličkou. Pridajte čerstvo polmetú kávu a konopný prášok. Zo zmesi vytvarujte zrná.
- 3
Na polevu zmiešajte všetky ingrediencie. Hotové zrná namáčajte do polevy. Skladujte v chlade.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
namiesto konopneho prasku mozete dat rozmixovane vlocky, pripadne nejake "superfoods", mozete dat viac pomletej kavy, kakao, alebo aj nic :)