Kávová torta z kyslej smotany

varticek - fotkavarticek, 5. októbra 2010

Výhodou tohto receptu je, že je absolútne jednoduchý a dokáže ho ukuchtiť aj ten, kto variť nevie. Prípadne ho môžete vyskúšať spolu so svojimi Zobraziť celý popisVýhodou tohto receptu je, že je absolútne jednoduchý a dokáže ho ukuchtiť aj ten, kto variť nevie. Prípadne ho môžete vyskúšať spolu so svojimi deťmi, zvláda to aj môj 2-ročný syn a je potom na seba aj náležite hrdý (vtedy použijem bezkofeinovú kávu samozrejme :-))

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

2 balíky
5 téglikov
5 ks (sáčky)
300 g
2 ČL (rozpustená v 2PL vody)




Postup

  1. 1

    Do okrúhlej tortovej formy naukladáme na dno nahusto piškóty. Kyslé smotany zmiešame s vanilkovými cukrami a kávou (prípadne môžme časť nechať bez kávy a časť s kávou). Na piškóty dáme vrstvu smotanovej masy, na to vrstvu malín a opäť piškóty, smotanu, maliny - celkom tri krát, posledná je vrstva smotany a malín.

  2. 2

    Hotovú tortu dáme do chladničky tak na tri hodinky, alebo na noc.

Diskusia k receptu

mamina2
toto vyskusam, robim bez kavy bude to prijemna zmena ...
jedna
juchú--zase niečo dobré a hlavne rýchle
zania
ja to robim bez kavy a s jahodami :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia