Výhodou tohto receptu je, že je absolútne jednoduchý a dokáže ho ukuchtiť aj ten, kto variť nevie. Prípadne ho môžete vyskúšať spolu so svojimi Zobraziť celý popisVýhodou tohto receptu je, že je absolútne jednoduchý a dokáže ho ukuchtiť aj ten, kto variť nevie. Prípadne ho môžete vyskúšať spolu so svojimi deťmi, zvláda to aj môj 2-ročný syn a je potom na seba aj náležite hrdý (vtedy použijem bezkofeinovú kávu samozrejme :-))
porcií
príprava
Postup
-
1
Do okrúhlej tortovej formy naukladáme na dno nahusto piškóty. Kyslé smotany zmiešame s vanilkovými cukrami a kávou (prípadne môžme časť nechať bez kávy a časť s kávou). Na piškóty dáme vrstvu smotanovej masy, na to vrstvu malín a opäť piškóty, smotanu, maliny - celkom tri krát, posledná je vrstva smotany a malín.
- 2
Hotovú tortu dáme do chladničky tak na tri hodinky, alebo na noc.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu