Kávová torta z kyslej smotany

Autor receptu: varticek

Výhodou tohto receptu je, že je absolútne jednoduchý a dokáže ho ukuchtiť aj ten, kto variť nevie. Prípadne ho môžete vyskúšať spolu so svojimi deťmi, zvláda to aj môj 2-ročný syn a je potom na seba aj náležite hrdý (vtedy použijem bezkofeinovú kávu samozrejme :-))

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do okrúhlej tortovej formy naukladáme na dno nahusto piškóty. Kyslé smotany zmiešame s vanilkovými cukrami a kávou (prípadne môžme časť nechať bez kávy a časť s kávou). Na piškóty dáme vrstvu smotanovej masy, na to vrstvu malín a opäť piškóty, smotanu, maliny - celkom tri krát, posledná je vrstva smotany a malín.
  2. Hotovú tortu dáme do chladničky tak na tri hodinky, alebo na noc.