Karí polievka s mandľami

ursula4 - bez fotkyursula4, 4. januára 2011

Sviatočná, na chuť lahodná kuracia polievka,ktorú iste ocení vaša návšteva.

6
porcií
40 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (drobky)
300 g
1 kelímok
1 PL
100 g, lúpané

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie droby/chrbty,krídla/ spolu so zeleninou/mrazená zelenina pod sviečkovú/ dáme variť,osoliť,okoreniť- do zmäknutia.Droby vybrať,mäso obrať a vrátiť do vývaru.Vývar necháme zovrieť,nalejeme sladkú smotanu a kari korenie-necháme prejsť varom.Nakoniec do polievky vsypeme olúpané mandle/slúžia ako zavárka/ .

  2. 2

    Doporučujem na 2L polievky jednu smotanu.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Poznám, poznám, to je synova najobľúbenejšia, ale varím ju buď z celého kuraťa, mäso potom oberiem do polievky alebo zo sliepky....
dnes som varil túto úžasnú polievku.Priateľka sa najskôr okúňala a nakoniec si dala dupľu.Ďakujem za výborný recept.Ostáva v KK

Pridaj komentár k receptu: