Našla som na Vareche hneď 2 podobné recepty na karfiolový paprikáš. Možno niekomu príde vhod aj ten môj.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľku, pridáme mletú červenú papriku. Hneď podlejeme vodou do ktorej pridáme na ružičky rozobratý karfiol. Prikryjeme a krátko povaríme.
- 2
V smotane / najlepšia je smotana na šľahanie, alebo pochúťková/ rozmiešame hladkú múku a parizer / prípadne šunku.../ a pridáme ku karfiolu. Múky pridáme podľa toho, či chceme mať jedlo hustešie alebo redšie. Krátko povaríme. Podávame s haluškami/ nokerle, Spätzle/.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu