Karfiolový paprikáš

hanina - bez fotkyhanina, 21. marca 2010

Našla som na Vareche hneď 2 podobné recepty na karfiolový paprikáš. Možno niekomu príde vhod aj ten môj.

4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
3  PL
1 téglik
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľku, pridáme mletú červenú papriku. Hneď podlejeme vodou do ktorej pridáme na ružičky rozobratý karfiol. Prikryjeme a krátko povaríme.

  2. 2

    V smotane / najlepšia je smotana na šľahanie, alebo pochúťková/ rozmiešame hladkú múku a parizer / prípadne šunku.../ a pridáme ku karfiolu. Múky pridáme podľa toho, či chceme mať jedlo hustešie alebo redšie. Krátko povaríme. Podávame s haluškami/ nokerle, Spätzle/.

Diskusia k receptu

frezia68
Je to výborné a podobne robím aj z fazuľkových strukov :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia