Foto: kajusiqq
Milujem zemiakové ale týmito nepohrdám určite:)
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kus |
|
160 g |
|
200 ml |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
50-100 g |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Karfiol uvaríme do mäkka.necháme vychladnúť.
-
2
Nasekáme na drobno:)
-
3
Nastruhame si syr:)
-
4
Karfiol vsypeme do misky pridáme muku vajce mlieko korenie soľ vegetu,chili:)...a všetko premiešame:)
-
5
Potom pridáme nadrobno nakrájanu šunku a petržlenovú vňať:)
-
6
Všetko dobre premiešame:) a dáme vyprážať ako zemiakové placky:)......skušala som aj na lievancovej panvici aby mali rovnaký tvar ale takto su lepšie:))
-
7
Podávame so zemiačikmi a zeleninkou alebo papáme iba tak:)......dobrú chuť:)
Diskusia k receptu