Karamelový puding s amarettovou šľahačkou a piškótami

ingridkaingridka - fotkaingridkaingridka, 14. apríla 2013

Môj manžel miluje tieto rýchle mlsnôtky, kt. vznikaju cestou do kuchyne

15-20 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Uvaríme si karamelový puding klasickým spôsobom, ak mám čas, spravím si vlastný a to štýlom - dam skaramelizovať cukor, prilejem časť mlieka, necham rozpustiť, v druhej časti mlieka rozmiešam zlatý klas, prilejem a všetko spolu varím - je to lepšia verzia- chutnejšia. Uvarený puding necháme vychladnuť.

  2. 2

    Vyšlaháme si smotanu s polievkovou lyžicou práškového cukru, stužovačom a na konci prišprcneme amaretto.

  3. 3

    Piškóty namáčame do kávy, uložíme na spodok misky, navrstvíme vychladnutý puding a šľahačku, môžeme posypať kakaom.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: