Foto: adula76
Keďže som dnes urobila Salko z kokosového mlieka a obmenu burizónových guliek, do tretice ešte jeden recept, bez ktorého by u nás nemohli byť Zobraziť celý popisKeďže som dnes urobila Salko z kokosového mlieka a obmenu burizónových guliek, do tretice ešte jeden recept, bez ktorého by u nás nemohli byť Vianoce alebo Veľká Noc.
tepelná úprava
Postup
-
1
Cukor upálime na karamel. Pridáme Salko /najlepšie domáce, recept nájdete tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-salko-z-kokosoveho-mlieka/57820-recept.html /. Pridáme Alsan, povaríme až kým sa celý Alsan nevstrebe, pridáme mleté orechý a kakao. Nanášame na oblátku, prikryjeme druhou oblátkou. Ja to robím na papieri na pečenie, ktorý potom zahnem a zaťažíme. Necháme vychladnúť, najlepšie aspoň 3-4 hod. Potom ich pokrájame a uschováme v chlade.
Diskusia k receptu