Karamelové burizónky

kucharronald - bez fotkykucharronald, 13. decembra 2010

Skvelý vianočný recept :)

20
porcií
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1 ks
250 g, - palmarín
3 balenia
1 ks




Postup

  1. 1

    Cukor upálime na karamel spolu s vanilkovým cukrom. Do upáleného cukru (karamelu) pridáme salko a palmarín. Všetko dobre zmiešame. Potom pridáme balíčky burizónov, podľa toho, koľko hmota vezme. Keď sme zmiešali všetko, vytvarujeme guličky, ktoré dáme do papierových košíkov. Všetky guličky necháme vychladnúť do druhého dňa.

Diskusia k receptu

dorisa
Tak, už sú tu, tvoje burizonky! Pekne sa ti vydarili.
elisticka
Rony to moze aj bezlepkarka pozeram ze tam nic nie je co by nemohla super ulozim to:-)))
jedna
tento recept sa dá použit aj na výrobu nízkej torty
martamm
U nas velmi oblubene, musia byt na vianocnom stole, niekedy ich obalujem v mletych orechoch....
ildulka
ano,včera som ich robila,a niekto ich vraj dáva medzi 2 tortové oplátky a krája na kocky..aj to je zaujímavé!
makrelka
mňam sú vyborné, ešte ani nevychladli a už si na nich s manželom pochutnávame :-) ďakujem za recept
jerica
Ronko , tak to jediné nemusím , ide mi to do zubov:-)) ahoj:-))
cica2
toto poznám, sú fakt výborné:)
valeri
Rony, pozerám Tvoje staršie recepty, ty si sa kuchárom a cukrárom hádam už narodil, no krása, Tvojej mamine treba závidieť :-)). Máš moju pochvalu



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia