Foto: okm221
Najlepšie robiť do tortovej formy(25 cm). Môže byť potretý tvarohom :)
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vyšľaháme si žĺtka s umelým sladidlom, kakaom, bielym jogurtom, s pudingovým práškom, škoricou a práškom do pečiva.
- 2
V druhej miske si vyšľaháme bielka a pridáme do masy. Pečieme podla povrchu a vyskúšame špáradlom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Obrazok je z verzie, ked bol kolacik peceny vo forme "srnci chrbat". Pri peceni zrejme narastol, az sa z neho skoro stal kruhovy tvar. Na povrchu sa mu vytvorila korka, ktora vyzerala ako urobena z listkoveho cesta.
Ak sa mylim, prosim opravit.
@okm221 , preco je lepsie piect v tortovej forme, voci srnciemu chrbatu?