Postup
-
1
Zohriala som si vodu, pridala cukor, glukózu a varila som to na veľmi miernom ohni. Za stáleho miešania som nechala rozpustiť cukor. Keď sa rozpustil, nechala som ho vychladnúť na izbovú teplotu.
- 2
Jogurt a syr som vymiešala do hladka a pridala vychladenú sladkú vodu. Dôkladne vymiešala v homogénnu hmotu.
- 3
Uložila som to na pár hodín do mrazničky a keď začal krém tuhnúť, zmes som pravidelne vyberala a premiešavala, aby som rozbili krištáliky ľadu.
- 4
Akonáhle je krém dostatočne zmrazený, vložila som sorbet do vysokých pohárov. Môžete ozdobiť podľa fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu