Jogurtový pohár s ovocím

Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton Bratislava, 10. mája 2016
Jogurtový pohár s ovocím
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

100 g
300 g
200 g
100 g
250 g
50 g (do pyré)
1 bal (do smotany)
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahody a rebarboru umyjeme, očistíme a rozmixujeme. Pridáme kryštálový cukor, nahrievame, až kým sa zmes nevarí a necháme ju vychladnúť.

  2. 2

    Pripravíme poháriky, na dno dáme müsli. Jogurt zmiešame s medom. Na müsli dáme pripravený jogurt, ktorý polejeme jahodovo–rebarborovým pyré.

  3. 3

    Navrch nastriekame cukrárskym vreckom vyšľahanú šľahačku s vanilkovým cukrom, vychladíme a podávame.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: