Jogurtový pohár s ovocím
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton Bratislava, 10. mája 2016
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton Bratislava, 10. mája 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Jahody a rebarboru umyjeme, očistíme a rozmixujeme. Pridáme kryštálový cukor, nahrievame, až kým sa zmes nevarí a necháme ju vychladnúť.
- 2
Pripravíme poháriky, na dno dáme müsli. Jogurt zmiešame s medom. Na müsli dáme pripravený jogurt, ktorý polejeme jahodovo–rebarborovým pyré.
- 3
Navrch nastriekame cukrárskym vreckom vyšľahanú šľahačku s vanilkovým cukrom, vychladíme a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu