Foto: dada777
Mať niečo slané na zahryznutie je vždy dobré. Jogurtové pagáčiky sú pripravené s pohánkovým jogurtom a sú vhodné pri alergii na BKM a laktózovej Zobraziť celý popisMať niečo slané na zahryznutie je vždy dobré. Jogurtové pagáčiky sú pripravené s pohánkovým jogurtom a sú vhodné pri alergii na BKM a laktózovej intolerancii. Ale tento recept si môžete pripraviť aj s jogurtom z kravského mlieka.
na 180 °C
Postup
-
1
Zo všetkých surovín zamiesime nelepivé cesto a necháme v chladničke odpočívať asi 6 hodín.
- 2
Potom cesto rozvaľkáme na hrúbku 1,5cm a pohárom z neho vykrajujeme pagáčiky, ktoré uložíme na plech a potrieme rozšľahaným vajíčkom.
- 3
Pečieme pri teplote 180°C 15-20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ja tu u nas v meste neviem zohnat ani len sojovy :D