Foto: dada777
Dezert pripravený z rastlinného pohánkového jogurtu, ktorý je vhodný pri laktózovej intolerancii a alergii na bielkoviny kravského mlieka, pre vegetariánov i vegánov. Pripraviť si Zobraziť celý popisDezert pripravený z rastlinného pohánkového jogurtu, ktorý je vhodný pri laktózovej intolerancii a alergii na bielkoviny kravského mlieka, pre vegetariánov i vegánov. Pripraviť si ho však môžete aj z jogurtu z kravského mlieka. Vychladený výborne osvieži...
porcie
príprava
Postup
-
1
Broskyňu vykôstkujeme, nakrájame na kúsky a rozmixujeme s 2 polievkovými lyžicami pohánkového jogurtu. Dobre rozmixovanú zmes dáme do pohárov alebo misiek.
- 2
150g pohánkového jogurtu vyšľaháme s 2 plnými čajovými lyžičkami kakaa, trochu osladíme a opatrne navrstvíme na broskyňový jogurt.
- 3
Jemne posypeme lúpanými konopnými semenami, ktoré rozdrvíme v mažiari a zmiešame s cukrom múčka podľa chuti. Dáme schladiť do chladničky a máme osviežujúci dezert. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu