Ježkovci

renka73 - fotkarenka73, 8. decembra 2012
Ježkovci
Foto: renka73
50 ks
porcií
10 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
400 g
100 g
1OO g
1 ks
250 g alebo maslo
1 ks
Na dokončenie:
Čokládová poleva:
100 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo surovín si vypracujeme cesto a dáme do chladu na hodinku.Potom z cesta spravíme kuľky veľké ako orech,zapracujeme mandlu,vytvarujeme ježky a položíme na plech s papierom na pečenie.Pečieme v predhriatej rúre.

  2. 2

    Po upečení necháme vychladnúť.Pripravíme si nad parou čokoládovú polevu a namáčame ježky,ktoré hneď obalíme v kokose.Takto pripravené namaľujeme očká a noštek :)

    Ježkovci - obrázok 2

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@Ren ííí - veď ja nestačím ukladať do KK! Rozkošné, jednoduché a krásne!
Ukladám, vďaka za pekné foto, popis a receptík ....... @redakcia nepraskne mi virtuálna kuchárska kniha vo švíkoch kým budú Vianoce?