50 ks
porcií
porcií
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 400 g |
|
| 100 g |
|
| 1OO g |
|
| 1 ks |
|
| 250 g alebo maslo |
|
| 1 ks |
|
| Na dokončenie: | |
|
|
|
|
|
|
| Čokládová poleva: | |
| 100 g |
|
| 40 g |
|
Postup
-
1
Zo surovín si vypracujeme cesto a dáme do chladu na hodinku.Potom z cesta spravíme kuľky veľké ako orech,zapracujeme mandlu,vytvarujeme ježky a položíme na plech s papierom na pečenie.Pečieme v predhriatej rúre.
- 2
Po upečení necháme vychladnúť.Pripravíme si nad parou čokoládovú polevu a namáčame ježky,ktoré hneď obalíme v kokose.Takto pripravené namaľujeme očká a noštek :)
- 2









Ukladám, vďaka za pekné foto, popis a receptík ....... @redakcia nepraskne mi virtuálna kuchárska kniha vo švíkoch kým budú Vianoce?
@hubata vždy ma vieš rozosmiať :-))))
Sú nádherné, milučké a zaslúžiš si veľkú jednotku za ne. Určite sú aj chutné keď je v nich aj mandľa.Mám chuť ich na sviatky urobiť a potešiť rodinu niečím novým.