Foto: ancicka
Jednoduchá príprava, koláč hotový za desať minút.
40
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1 hrnček |
|
1,3/4 hrnčeka |
|
2 bal. |
|
4 ks |
|
2 bal. (malé kelímky) |
|
2 hrnčeky |
|
2 hrnčeky (mletý) |
|
1 bal. |
|
|
Postup
-
1
Celé vajcia vyšľaháme s cukrami, postupne počas šľahania pridávame olej.
- 2
Do vyšľahanej zmesi pridáme ostatné suroviny, zamiešame a cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
- 3
Upečieme (20-25 minút na 200 °C). Po vychladnutí koláč polejeme čokoládovou polevou.
Tiež makový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu