Rychly,jednoduchy a nas oblubeny osviezujuci kolacik :)
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Zo zmaknuteho masla,vajca,cukru,vanilkoveho cukru,muky a prasku do peciva si vymiesime jednotne cesto.Pomocou dlane ho opatrne poroztlacame na plech.   
- 
                                                    2
                                                    Nasypeme nan na kocky nakrajanu bud cerstvu alebo rozmrazenu rebarboru.Ak sa Vam zda prilis kysla,mozte vrch posypat este jednym vanilkovym cukrom.   
- 
                                                    3
                                                    Vlozime do vyhriatej rury.Pecieme pri 200 stupnoch-30minut. Okraje krasne skaramelizuju a su chrumkave.Necakajte nejake uhladne kusky,my tento kolacik naberame lyzicou,nakolko rebarbora pusti stavu,ktora sa zmiesa so vsetkymi ingredienciami v ceste a vytvori az kremovu konzistenciu a to je lahoda :) Podavat mozeme so slahackou,alebo vanilkovym kremom. Ja ho robim tak,ze si vyslaham zltka s vanilkovym cukrom a vanilkovym strukom,zvarim s mliekom,popripade zahustim trochou maizeny a do vychladnutej zmesi potom zamiesam este trochu sladkej smotany :) Dobru chut. 


 
                                                     
                                                    




 
 


Diskusia k receptu