Foto: dorenika
Veľmi jednoduchý a rýchly koláč.Najlepší je s "pudingom" ja som použila Ambrosia custard ale je to podobne ako hustejší zlatý klas.
5-6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rebarboru umyjeme a nakrájame-nešúpeme ju.Nakrájame aj jablká na kúsky a dáme to spolu s cukrom (60g) variť na troške vody do zmäknutia.Vylejeme na zapekaciu misku.
- 2
Mäkké maslo zmiešame s múkou a cukrom (60g),môžete pridať aj nasekané orechy.Nadrobíme to na ovocnú zmes v miske a dáe na 35min piecť.Podávame so zlatým klasom alebo pudingom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu