Foto: skela
Chutny a pritom veeelmi jednoduchy salat - samostatne jedlo, ci priloha. V povodnom recepte bola este nakrajana sunka, ale bez nej je to chutnejsie. Zobraziť celý popisChutny a pritom veeelmi jednoduchy salat - samostatne jedlo, ci priloha. V povodnom recepte bola este nakrajana sunka, ale bez nej je to chutnejsie. Každý, kto ho ochutnal, si pýtal recept a neveril tej jednoduchosti.
porcií
príprava
Postup
-
1
Ocistenu kapustu prekrojime na stvrtiny a nastruhame na uhorkovom struhadle. Cibulu ocistime, tiez nastruhame na uhorkovom struhadle. Osolime, trochu viac, nez bezne, dobre premiesame a nechame hodinku odlezat.
-
2
Po odlezani kapustu vyzmykame, davame do inej misky, roztrasieme. Primiesame majonezu- len tolko, aby sa kapusta spojila.
-
3
Pridame sterilizovany alebo duseny hrasok. Premiesame a mame hotovo. Lepsie chuti, ked sa aj hovoty odlezi.
Diskusia k receptu