Foto: amilka2
Prečítala som si viac receptov, kým som sa rozhodla, či sem pridám tento recept, ale tento je zase iný, tak snáď niekoho inšpirujem. Vznikol Zobraziť celý popisPrečítala som si viac receptov, kým som sa rozhodla, či sem pridám tento recept, ale tento je zase iný, tak snáď niekoho inšpirujem. Vznikol náhodou, keďže mi ostal kúsok bryndze a do polievky sa pridáva aj syr, tak prečo nie bryndza? Výsledok vynikajúci.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do osolenej vody s dvomi lyžicami pretlaku, bobkovým listom dáme uvariť ryžu. Keď je uvarená, pridáme zvyšok pretlaku, cukor, olej, zahustíme zátrepkou z múky a vody. Keď prevrie, zamiešame bryndzu, odstavíme a dobre premiešame aby sa bryndza rozpustila. Dosolíme, docukríme podľa chuti..
- 2
Servírujem so strúhaným syrom, akýmkoľvek. Alebo aj bez syra, kto nemá ráď tie ťahajúce sa motúzy dole krkom:-) Prípadne polievku nechám viac vychladnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu