Foto: martina34
Jednoduchá a zdravá nátierka, veľmi rýchlo hotová.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Postup je veľmi jednoduchý. Zmiešame si tofu mexickú nátierku a tvarok, pridáme soľ a nakrájanú cibuľku, žeruchu, červenú papriku. Natrieme na pečivo a ozdobíme uhorkou a petržlenovou vňaťkou.
- 2
Tým čo dodržujú zásady delenej stravy odporúčam chutný bielkovinový obed alebo večeru bez pečiva. Pridáme nakrájanú uhorku do nátierky, môžeme nakrájať aj paradajky a chutné jedlo je na svete.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Este osobna otazka, ktoru nemusis odpovedat. Si vegetarianka? Ja sa snazim omezovat maso co najviac, tak to nahradzam strukovinami a tofu.
@bozulka , no tofu údené by sa dalo na nátierku, ak ho pomixuješ, ale radšej použi hotové nátierky, dostať ich bežne, gazdovskú, francúzku, mexickú.... ja zvyknem na zeleninku použiť aj tofu tresku, mne dokonca chutí viac, ako treska, čo predávajú z rýb. Dokonca som robila aj sójové kocky a ako omáčku som vytlačila gazdovskú nátierku z črievka. Bolo to super.