Keďže sa blíži čas jahôd, chcem sa podeliť s Vami o jeden dobrý receptík.
Postup
-
1
Z múky, štipku soli, citronovej kôry, masla a smotany vypracujeme cesto, ktoré necháme najmenej hodinu odležať v chladničke. Potom ho vaváľame, dáme na plech slabo vymazaný maslom a pečieme 10 min. pri 180 stupňoch. Medzitým si pripravíme klasické piškótové cesto.
- 2
Po 10 min. plech vyberieme z rúry, na cesto rozložíme umyté jahody, zalejeme piškotovým cestom a v rozohriatej rúre dopečieme do zlata.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Recept odkladám a vyskúšam, keď inak nie, kúpim jahody z dovozu a tieto moje nechám slimákom...