Jahodové cappuccino s avokádovým koktailom s brownies

Juraj Hruška
šéfkuchár hotela Premium v Bratislave, 29. augusta 2010
Jahodové cappuccino s avokádovým koktailom s brownies
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 dl
1 ks
8 PL
2 g
150 g
1 g
160 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Avokádo a banán očistíme a dáme do mixéra. Pridáme soľ a mlieko a zmixujeme tak, aby vznikla krémová konzistencia. Mango pyré zohrejeme a dochutíme čili a necháme voľne vychladnúť na izbovú teplotu.

  2. 2

    Potom ešte chladíme v chladničke. Jahody zmixujeme a precedíme cez gázu, aby sme sa zbavili jadierok. Pridáme sójový lecitín a šľaháme do cappuccina.

  3. 3

    Servírujeme tak, že do pohára dáme avokádový kokteil a potom mango pyré, nakoniec cappuccino a navrch dáme kus brownies.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: