Foto: herarecepty
Komerčný recept
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Predhrejte rúru na 180° C. Vymiešajte tuk maslová príchuť s vanilkovým cukrom, potom pridajte po jednom žĺtky. Nakoniec do zmesi pridajte smotanu a dobre premiešajte. Múku zmiešajte s práškom do pečiva a vyšľahajte si bielky do tuha. Pridajte múku a prášok do pečiva. Všetko zmiešajte a nakoniec pridajte bielkový sneh. Cesto vylejte na vopred vymastený a vysypaný plech alebo do koláčovej formy.
- 2
Pečte asi hodinu a potom nechajte vychladnúť. Medzitým si pripravte jahody – umyte a rozpoľte ich, potom ich postupne klaďte na korpus a nakoniec zalejte želatínou. Tortu vložte do chladničky, aby želatína stuhla. Potom môžete podávať a dozdobiť šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu