Foto: ancicka
nenáročná na prípravu a vhodná pre tieto horúce dni.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Jahôdky ktoré sú zrelšie popučím ,pridám vanilkový cukor a podľa chutí aj cukru,časť pokrájam na drobno.Jahody pustia šťavu,
-
2
v ktorej potom máčam dlhé piškoty a vyložím nimi formu.
-
3
Pripravím si želatinu podľa návodu a zmiešam ju s tvarohom.
-
4
Vyšľahám šľahačku,
-
5
a zniešam s tvarohom.Trocha šľahačky si nechám na ozdobu.
-
6
Postupne na piškoty dám trocha š+ľahačky,jahôdky,
-
7
na to okruhlé piškoty a popučené jahody,na to šľahačku a opakujem až po vrch.Ukončím okruhlými piškotami a nechám stuhnúť aspoň na 3 hod v chladničke.
-
8
Potom ozdobím a môže sa podávať.
ale torticku by som si dala kedykolvek, vyzera paradne :-)
co to mas za zvastnu formu?
vysteliem fóliou, aby sa dobre vyklopila. Tebe išla dobre z formy?