Jahodová koláčová torta
Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama**** v Trenčianskych Tepliciach, 24. mája 2017
šéfkuchár hotela Panorama**** v Trenčianskych Tepliciach, 24. mája 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia rozmiešame so smotanou, pridáme múku, cukor a prášok do pečiva. Umyté, očistené jahody nakrájame na polovičky.
- 2
Cesto vylejeme do vymastenej formy na pečenie. Navrch poukladáme jahody. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 160 °C približne 30 minút.
- 3
Tortu dozdobíme jahodami a posypeme práškovým cukrom.
Tiež jahodový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ozvala sa odborníčka...
Akoby si chcela mať vždy posledné slovo, najlepšie aj s dvihnutým prstom... no, no, no ! Najpr sa ma opýtajte, že čo ja evankaaaa na to.
Ale to nie je len na Teba, ale viac je tu takých ľudí. Akoby si