Foto: martina34
veľmi chutná náhrada klasických rezancov s makom, popritom oveľa zdravšia :)
2 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Príprava je veľmi jednoduchá, jabĺčko rozkrojíme, odstránime jadrovník a postrúhame na rezance, posypeme mletým makom, sekanými vlašskými orechami a tekvicovými jadierkami, samozrejme bez šupky, buď z bezšupkovej tekvice alebo si ich vopred odšupkujeme.
- 2
Ja som si túto raw pochúťku robila na desiatu, ale určite by obstála aj ako obed. Okrem toho, že je tam čerstvé zdravé jabĺčko aj so šupkou, veľa vitamínov a vlákniny, mak obsahuje hlavne veľa vápnika a jadierka a orechy veľa prospešných vitamínov ...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
semienkový mix robím zvlášť-denne s manželom si dáme:pohánka biela+slnečnica+tekvica+ľan /semienka všetkých týchto druhov /....a orechy-rozmixovať..