Foto: deduskomrazik
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle poprazit por, neskor pridat papriku a mrkvu nakrajanu na platky, huby shitake a dusime az kym nezmaknu.
- 2
Pridame bambusove vyhonky a fazulove klicky.
- 3
Pridame soju, sojovu omacku a azijsku omacku a este podusime.
- 4
Nakoniec pridame cinske rezancove cestoviny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pokial viem tak existuje niekolko druhov cinskych ryzovych rezancov ;)
Su rezane, tahane, sulane, extrudovane...posledne dva su "gulate" teda okruhle v priereze.
Takze ak chces kritizovat najskor si over fakty ;) inak nic v zlom len som ta chcel poopravit.A inak v nasich koncinach je vacsina cestovin, rezancov atd extrudovanych kedze ide o msivnu lacnu produkciu
en.wikipedia.org/wiki/Chinese_noodles...
Ale pokial dobre citam, tak autor pise v surovinach (ploché) alebo linguine a na foto su gulate a este by som si dovolil tvrdit, ze nie su ryzove ;) /tie na tej foto.../
Deduskomrazik recept hodnotim na výbornú,perfektný.
ked ich Mie Goreng sa prazia- nedusia, a vzdy tam strcia ich Kecap Manis- sladku sojovu omacku. Cheers