Indonézske rezance

deduskomrazik - bez fotkydeduskomrazik, 25. apríla 2014
4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
3 ks
1 bal. - fľaša
1 bal. - fľaša
 (z Lidlu)
 (ploché) alebo linguine

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na masle poprazit por, neskor pridat papriku a mrkvu nakrajanu na platky, huby shitake a dusime az kym nezmaknu.

  2. 2

    Pridame bambusove vyhonky a fazulove klicky.

  3. 3

    Pridame soju, sojovu omacku a azijsku omacku a este podusime.

  4. 4

    Nakoniec pridame cinske rezancove cestoviny.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Cestoviny, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu

rikardo1979
@megdesign
pokial viem tak existuje niekolko druhov cinskych ryzovych rezancov ;)
Su rezane, tahane, sulane, extrudovane...posledne dva su "gulate" teda okruhle v priereze.
Takze ak chces kritizovat najskor si over fakty ;) inak nic v zlom len som ta chcel poopravit.A inak v nasich koncinach je vacsina cestovin, rezancov atd extrudovanych kedze ide o msivnu lacnu produkciu
megdesign
@rikardo1979 to vsetko vieme..... ;)

Ale pokial dobre citam, tak autor pise v surovinach (ploché) alebo linguine a na foto su gulate a este by som si dovolil tvrdit, ze nie su ryzove ;) /tie na tej foto.../
afataga
cosi podobne som jedla u kamaratky, nebol tam por, ale cervena cibula a tusim tam neboli ani fazulove klicky, celkom to bolo jedle
methi
Milujem hakka noodles na tento styl s kuskami ryby a vysmazenymi krevetami.
elixir
Rezance vyzerajú moc chutne, dala by som si veru. :)
luciak
Mam rada taketo rezance, ale mne by tam chybal sezamovy olej, podla mna charakteristicku chut dava tomuto typu jedal prave on. Iba ak by bol v tej azijskej omacke z Lidlu :)
sany11
Megdesign,co ty stale riešiš.neni jedno či gulate alebo ploché?pri kazdom recepte sa zaoberáš somarinami.
Deduskomrazik recept hodnotim na výbornú,perfektný.
2010
Ja tiez stale riesim, a preco sa volaju Indonezske ?
ked ich Mie Goreng sa prazia- nedusia, a vzdy tam strcia ich Kecap Manis- sladku sojovu omacku. Cheers
fi0na
joj prepac ale takto sa to fakt nerobi :( na masle uz vobec nie a porik sa dava ako posledny aby sa v nom zachovali ziviny
2010
Gratulujem, recept dna a bez Kecap Manis Indonezske slize je to iste ako Madarsky gulas bez cervenej papriky :-)