Indický cícerový dezert Ka Ladoo

redakcia - fotkaredakcia, 13. januára 2010

Pripravuje sa pri príležitosti osláv indického festivalu Diwali.

30 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 šálky
2 šálky
1 šálka
1/4 šálky
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Na panvici rozohrejeme maslo ghee. Pridáme cícerovú múku a miešame na slabom plameni, kým masa nezhnedne. Potom odstavíme z plameňa a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Pridáme zmes posekaných hrozienok s mandľami, a cukor premiešaný s kardamonom, a všetko spolu dobre premiešame.

  3. 3

    Vytvárame malé guľky a podávame.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia