Recept pochádza z Maďarska a mám ho z kalendára Gazdinka 1993.Mám v obľube hovädzie mäsko a tak som ho raz vyskúšala a rodine chutil Zobraziť celý popisRecept pochádza z Maďarska a mám ho z kalendára Gazdinka 1993.Mám v obľube hovädzie mäsko a tak som ho raz vyskúšala a rodine chutil natoľko,že už je recept zaradený medzi naše naj.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na hrubšie rezance a prudko opečieme na rozohriatej masti.Pridáme nadrobno posekanú cibuľu,soľ,mleté čierne korenie.Opražíme,primiešame rozotretý cesnak,tlčený klinček,strúhaný muškátový oriešok a prikryté dusíme.
- 2
Podľa potreby podlievame.Neskôr pridáme trošku mletej škorice,rajčinový pretlak a sterilizovaný hrášok.Podlejeme bielym vínom,mäsovým vývarom a dodusíme.Pre zvýraznenie chuti dáme aj trošku cukru.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pa..