Hovädzí sendvič s omeletou

gman - fotkagman, 7. júna 2012
Hovädzí sendvič s omeletou
Foto: gman

rýchle, chutné a výdatné

20 minút
na 180 °C

Suroviny





Postup

  1. 1

    hovadzie maso, svieckova, rostenka akekolvek uzname za vhodne, zprudka opecieme zo vsetkych stran na sposob steaku. podla hrubky masa, nechame dopiect v rure, 10-15min na 180 stupnov. vyberieme, nechame odpocinut.

  2. 2

    pokial maso odpociva, prekrojime bagetu na polovicu a potom este pozdlzne. (ak je niekto hladny, da si celu), na velkej panvici si spravime uplne najjednoduchsiu omeletu, ktoru potom okrajame do pozadovaneho tvaru.

  3. 3

    bagetu opecieme na vnutornej strane, najlepsie na panvici, kde sa pripravoval steak.

  4. 4

    opecenu bagetu natrieme majonezou, maso nakrajame na tenke platky, na majonezu dame miesany salat, maso a paradajky nakrajane na kolieska.

  5. 5

    DOBRU CHUT

Diskusia k receptu

kimlo
Také čosi robil nedávno Babica... mňam
tothka
Tak toto vyzerá prudko jedlé, už sa mi zbiehajú slinky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia