Foto: gman
rýchle, chutné a výdatné
na 180 °C
Postup
-
1
hovadzie maso, svieckova, rostenka akekolvek uzname za vhodne, zprudka opecieme zo vsetkych stran na sposob steaku. podla hrubky masa, nechame dopiect v rure, 10-15min na 180 stupnov. vyberieme, nechame odpocinut.
- 2
pokial maso odpociva, prekrojime bagetu na polovicu a potom este pozdlzne. (ak je niekto hladny, da si celu), na velkej panvici si spravime uplne najjednoduchsiu omeletu, ktoru potom okrajame do pozadovaneho tvaru.
- 3
bagetu opecieme na vnutornej strane, najlepsie na panvici, kde sa pripravoval steak.
- 4
opecenu bagetu natrieme majonezou, maso nakrajame na tenke platky, na majonezu dame miesany salat, maso a paradajky nakrajane na kolieska.
- 5
DOBRU CHUT
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu